Cognoscenti startar videoblogg

Home  >>  Blogg  >>  Cognoscenti startar videoblogg

Cognoscenti startar videoblogg

Med start i februari driver Cognoscenti nu en videoblogg med youtube som plattform. Bloggen innehåller korta avsnitt om cirka 2-4 minuter där jag, Andreas Kjörling, pratar om ett ämne som har med hållbarhet att göra. Min förhoppning är naturligtvis att nå så stor spridning som möjligt då det inte bara är ett viktigt ämne utan även ett ämne som berör alla, vare sig vi vill det eller ej. Jag tar även tacksamt emot förslag på framtida ämnen att reda ut. Nedan visas det första klippet som även finns att se via både Linkedin och Facebook.

Jag ser med stort intresse fram emot att ta del av just dina tankar och intryck. Tveka inte att höra av dig via mail info@cognoscenti.se. Vill du att jag kommer till just din arbetsplats och pratar går det även bra att maila till nyss nämna adress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *