Föreläsning på Tumba Gymnasium

Home  >>  Blogg  >>  Föreläsning på Tumba Gymnasium

Föreläsning på Tumba Gymnasium

Nu står helgen för dörren och jag lämnar en fantastisk vecka bakom mig. Jag har haft den stora glädjen att föreläsa på Tumba Gymnasiums tredjeårselever om hur de ska göra för att orka länge och inte drabbas av utmattning. Devisen är densamma som alltid; Förstå hur kroppen fungerar, Skynda långsamt genom att vara organiserad, prioritera och ta pauser samt att Må bra. Det sistnämnda beror av de två förra men också av att vårda relationer, motionera, sova gott och inte minst äta gott.

Det känns verkligen fantastiskt att få dela med mig av mina kunskaper och kanske, kanske så ett litet frö av hållbarhet hos medmänniskor och någons blivande kollegor.

Veckan har också bjudit på planering av kommande tisdags frukostföreläsning “HELA MÄNNISKAN – en del av företaget” som jag håller tillsammans med Jaquline Gyllenberg från Perfect Enough. Vi kommer att prata om att finna sin inre motivation och att skapa hållbara glada medarbetare. Ännu finns det några platser kvar (läs tre) till tisdagsmorgonen på Skånegatan 97. Är du intresserad skickar du ett mail redan nu till info@cognoscenti.se. Föreläsningen riktar sig främst till dig som jobbar med personal och HR-frågor i ledande position.

Mer info om föreläsningen Orka länge och andra föreläsningar hittar du HÄR:

Med det önskar jag en riktigt fin helg när det blir så dags.

Andreas Kjörling, författare & talare

Foto: Tobias Wahlqvist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *