Har du bokat vårens talare?

Home  >>  Blogg  >>  Har du bokat vårens talare?

Har du bokat vårens talare?

On april 17, 2018, Posted by , in Blogg, With No Comments

Efter en sen vinter med mycket snö kommer nu våren med stormsteg. Jag tror att vi alla blivit glatt överrumplade av det vackra vädret och ser en efterlängtad sommar nalka. Det brukar betyda företagsevent, inspiration och säsongsavslut. Och gärna en bra talare. Har du bokat än?

Jaså inte det?

Lugn, jag löser det åt dig! Jag kommer till ert event och pratar stresshantering, hållbarhet, återhämtning och mycket mer. Läs mer om mina föreläsningar: klicka här

Boka mig direkt via info@cognoscenti.se utan mellanhänder och extra påslag. Oavsett var i landet ni befinner er.

Vi hörs!

Andreas Kjörling, författare, fotograf & talare 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *