mat och vin

Home  >>  mat och vin

Här finner du länkar till adlibris och möjllighet att beställa mina böcker:

Det är en konst att skita i jobbet
Lär dig arbeta och leva på ett hållbart sätt. Det här är boken som hjälper dig att finna balans i livet.

101 likörer du måste dricka innan du dör (2013-2015)
101 likörer du måste dricka innan du dör är boken för alla vindrickare. Här ges läsaren 101 riktigt bra likörtips med serveringsförslag.  Detta är boken som är ett måste i varje livsnjutares bokhylla.

101 Bubbel – Champagne, Cava, Prosecco och andra mousserande viner (2015-2016)
101 Bubbel – Champagne, Cava, Prosecco och andra mousserande viner är boken för alla som älskar bubbel. Här får du 101 riktigt bra vintips på mousserande viner i alla prisklasser. Andra upplagan finns i handeln sedan maj 2016.

Champagne (2014)
Champange är uppföljaren till Champagne – Kunskap ger mersmak. Här kan du läsa om att historia, tillverkning, servering och mycket mer. Boken behandlar dessutom alla de stora husen på ett överskådligt och informativ sätt.

101 viner du måste dricka innan du dör (2013-2016)
101 viner du måste dricka innan du dör är boken för alla vindrickare. Här ges läsaren 101 riktigt bra vintips  med serveringsförslag.  Detta är boken som är ett måste i varje vindrickares bokhylla. Tredje upplagan finns i handeln from september 2016.

Champagne – Kunskap ger mersmak (2012)
Champagne är min andra bok i den mycket uppskattade serien Kunskap ger mersmak. Boken ger en grundläggande introduktion till champagnens underbara värld. I februari 2013 belönades boken med silver i World Gourmand Cook Book Award i kategorin Bästa franska vinbok.

Vin – Kunskap ger mersmak (2010)
Min första bok i serien Kunskap ger mersmak. Med samma grund som En handbok vin ges läsaren en grundlig introduktion till vinets underbara värld. Det här är den perfekta presenten att ta med på bjudningar tillsammans med en flaska vin.

Det sydafrikanska vinet (2006)
Som en uppföljaren till Det italienska vinet skrev jag boken om det dynamiska vinlandet Sydafrika. Boken Det sydafrikanska vinet ger en både övergripande och djupgående inblick i den sydafrikanska vinindustrin och dess många spännande viner.

En handbok vin (2005)
En mycket uppskattad introduktion till vinets värld som bland annat såldes på ICA Maxi och Coop Forum. Boken är slutsåld sedan många år men finns att ladda ner som e-bok.

Det italienska vinet (2004, 2006)
Debutboken från 2004 som blev en best seller. Boken nominerades till World Gourmand Cook Book Award i kategorin Bästa europeiska vinland och kom ut i reviderad upplaga 2006.

Gatans Mat (2013)
Jag har dessutom medverkat i boken Gatans Mat där jag skriver om Vin och mat i kombination. Gatans Mat är en kokbok som ges ut till förmån för de hemlösa. All vinst går oavkortat till Stadsmissionen.

Gatans Mat

Gatans Mat