Tack till alla besökare på Mitt kök Stockholm

Home  >>  Blogg  >>  Tack till alla besökare på Mitt kök Stockholm

Tack till alla besökare på Mitt kök Stockholm

Träffa läsareMed start i torsdags förra veckan har helgen ägnats åt Mitt Kök Stockholm. Fyra intensiva och mycket givande dagar. Jag har signerat böcker och träffat mina läsare, något som för mig har varit otroligt roligt. Med mig på mässan hade jag med mig både 101 viner du måste dricka innan du dör och boken Champagne, som är uppföljaren till Champagne – Kunskap ger mersmak som tog mig till Paris och gav mig ett silver i kategorin bästa franska vinbok i World Gourmand Cook Book Award förra året.

Naturligtvis är det värdefullt att synas och skaffa nya läsare, men det största värdet för mig personligen är ändå att träffa de som köpt mina tidigare böcker om Italien, Sydafrika eller någon av de två allmänna vinböckerna jag skrivit. En dam från Huddinge berättade för mig att hon använder min bok Champagne som referenslitteratur när hon undervisar Munskänkarna.

En av mässans höjdpunkter var herren som kom fram och tackade mig för en vin & matprovning jag höll för ett par år sedan. Han berättade att han fått provingen i 50-årspresent och att det var det bästa han hade varit med om. Mer beröm än så kan man knappast få! Med nyvunnen energi tar jag mig nu an nya utmaningar med fler böcker och andra spännande uppdrag.

Andreas Kjörling, prisbelönt författare & sommelier som är tacksam för allt positiv feedback

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *