Boka höstens föreläsning redan nu

Home  >>  Blogg  >>  Boka höstens föreläsning redan nu

Boka höstens föreläsning redan nu

När semestern är slut och höstens arbete står för dörren är det extra viktigt att värna om hållbart arbete. Det görs bäst med en föreläsning av mig Andreas Kjörling, författare till boken med den provokativa titeln “Det är en konst att skita i jobbet”, som under 2017 är med och tävlar om att bli årets HR-bok. Under föreläsningens cirka 90 minuter förklarar jag både varför och vad som händer i kroppen när vi blir stressade. Här ges effektiva verktyg för att bättre prioritera, värna sin organisationsförmåga och undvika så kallade “apor på axeln”, multitasking och överbelastning.

Här ges också en förståelse för värdet av rätt mat och motion, att vårda sina relationer och naturligtvis värdet av samarbete.

Med humor, forskning och rena sanningar delar jag med mig av alla de erfarenheter jag skaffat mig under ett brokigt yrkesliv inom restaurang, IT, Media och inte minst författarskapet. Föreläsningen om hållbart arbete berör alla, oavsett yrke, ålder och befattning. I en tid då utmattningssyndrom, eller utbrändhet som det heter i folkmun, är största orsaken till långtidssjukskrivning är ämnet mer aktuellt än någonsin. Både offentlig och privat sektor har visat stort intresse för föreläsningarna, jag ser därför fram emot en intensiv höst med många spännande möten.

Maila till info@cognoscenti.se för att boka mig till just din avdelning på ditt jobb. Jag har möjlighet att föreläsa i hela landet.

Vi ses på ditt jobb!

Andreas Kjörling, författare, fotograf och talare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *