Publikationer

Home  >>  Publikationer

Publikationer. Här hittar du publikationer av Andreas Kjörling / Cognoscenti AB. Klicka på bilden för att komma vidare.

 

Det är en konst
För snart tio år sedan jobbade jag med support på ett större IT-företag i Stockholm. Där var mycket som inte fungerade, inte minst ledningen. Vi hade alltid ett par tusen ärenden att jobba med och hur mycket vi än löste kom vi aldrig ifatt. Det fanns en tradition av att alltid jobba över minst en timme varje dag, ta jobbet med sig ut på lunchen. Till det hade vi även jour på helger. En sen eftermiddag när vi var på väg hem kom ett akut ärende in och alla var tvungna att återgå till sina skrivbord. Min kollega ryckte på axlarna, drog en djup suck och sa:

– ”Det är en konst att skita i jobbet….”

De bevingade orden har jag sedan burit med mig som ett mantra för att skapa balans mellan jobb och privatliv. I en tid där utbränd-het är största enskilda orsaken till långtidssjukskrivning vill jag dela med mig av mina och andras lärdomar på ett begripligt och underhållande sätt. Här får du boken ”Det är en konst att skita i jobbet”. Läs den innan det är för sent!

Andreas Kjörling är författare & talare. Han har drivit eget företag i tjugo år parallellt med många andra jobb inom krog, it och marknad. Sedan författardebuten 2004 har han skrivit fjorton böcker och är numer en mycket uppskattad talare som med värme och humor delar med sig av sina många kunskaper.

Beställ boken genom att klicka på bilden.

 

Är du intresserad av Andreas Kjörlings böcker om mat och vin klickar du HÄR.