Föreläsning hos Ramböll i Uppsala

Home  >>  Blogg  >>  Föreläsning hos Ramböll i Uppsala

Föreläsning hos Ramböll i Uppsala

I slutet av förra veckan var jag inbjuden till Ramböll i Uppsala för att tala om hållbart arbete. Under ett nittio minuter långt anförande fick närmare ett trettiotal projektledare lära sig värdet av att skynda långsamt, vara organiserad och inte minst prioritera. Vi talade också om multitasking, hantering av mobiltelefon, mat & motion och relationer. Varje deltagare fick dessutom ett ex av boken Det är en konst att skita i jobbet som sommarläsning.

Jag tackar Ramböll för förtroendet och hoppas att snart få komma tillbaka och tala inför de andra avdelningarna på Uppsalakontoret. Vill du att jag kommer till ditt jobb och talar om hållbart arbete? Maila mig då på info@cognoscenti.se så kontaktar jag er.

Andreas Kjörling, författare & talare som gillar hållbart arbete

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *