Boktips – How to be heard

Home  >>  Blogg  >>  Boktips – How to be heard

Boktips – How to be heard

On februari 25, 2018, Posted by , in Blogg, Boktips, With No Comments

Boktips – How to be heard. Vill du bli bättre på verbal kommunikation är How to be heard boken för dig. Ljud-proffset Julian Treassue delar här med sig i en lika lättläst som omfattande bok av den verbala kommunikationens alla delar. Här ges instruktioner dels från den klassiska retoriken men också från en mer modern metodik som Treasure genom åren förfinat till en talares mästerliga konst. (Det är inte en slump att Julian Tresures egna tal i samband med TED Talks är av de mest visade på Youtube (mer än 15 miljoner gånger).

Boken ger en grundlig förståelse inte bara för talets konst, utan även för den minst lika viktiga (om inte viktigare) konsten att lyssna. Han listar talets dödssynderna och dygder, ger pedagogiska tips till hur det bästa innehållet skapas och hur vi bäst kan använda vår röst för att förmedla vårt budskap.

I bokens sista del ges praktiska tips till dig som ska hålla ett anförande som till exempel att ha koll på tekniken, veta hur lokalen ser ut och naturligtvis vara i god tid.

Jag sträckläste boken över två dagars tid och kan varmt rekommendera den. Det är en bok jag gärna återvänder till, bläddrar bland postit-lapparna som markerar de stycken jag fann mest intressanta och naturligtvis alla understrykningar.

Köp den, läs den och lär dig!

Andreas Kjörling, författare, fotograf & talare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *