Föreläsning på temat Confidence

Home  >>  Blogg  >>  Föreläsning på temat Confidence

Föreläsning på temat Confidence

On september 6, 2018, Posted by , in Blogg, tags , , , , With No Comments

På uppdrag av Leith Society höll jag nyligen en föreläsning på temat Confidence. Föreläsning riktade sig till företagsledare i näringslivet med syfte att ytterligare stärka förtroendet (confidence), både för sig själv och för andra.

Genom att först definiera begreppet confidence och dess ursprung gav jag en mitt resonemang en god grund. Därefter talade jag om hur vi uppfattar oss själva och hur andra uppfattar oss själva för att närma mig den så viktiga tillhörigheten som ligger till grund för just förtroendet. Tillhörighet skapar vi nämligen genom att spegla varandra för att “passa in”. Med det sagt vill jag göra gällande att genom att nära varandras självförtroende kan vi också nära vårt egna självförtroende.

Mitt anförande bemöttes med stor uppskattning, inte minst i form av en mycket fin kommentar via e-post, vilken jag är mycket tacksam för;

“Tack för idag, det var så inspirerande att lyssna på dig idag. Tycker din närvaro och energi var fantastisk. Du skapade också jättefin kontakt med åhörarna vilket uppskattas mycket.”

Samtliga deltagare fick också möjlighet att i efterhand via mail ta del av den essä som ligger till grund för föreläsningen.

Vill du att jag kommer till ditt företag och föreläser är du välkommen att kontakta mig på info@cognoscenti.se för en offert. Berätta gärna vilka utmaningar just din arbetsplats står inför i det dagliga så kan jag bättre anpassa min föreläsning.

Andreas Kjörling, författare & talare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *