Jag håller föreläsning på Fotografiska

Home  >>  Blogg  >>  Jag håller föreläsning på Fotografiska

Jag håller föreläsning på Fotografiska

Jag har fått det stora förtroendet att komma till Fotografiska för att föreläsa om stress och hållbart arbete. När höstens arbete är som intensivast är det extra viktigt att värna om just hållbarhet Gör det med en gratis föreläsning med mig Andreas Kjörling, författare till boken med den provokativa titeln ”Det är en konst att skita i jobbet”, som under 2017 är med och tävlar om att bli årets HR-bok.

Under föreläsningens förklarar jag både varför och vad som händer i kroppen när vi blir stressade. Här ges effektiva verktyg för att bättre prioritera, värna sin organisationsförmåga och undvika så kallade ”apor på axeln”, multitasking och överbelastning.

Med humor, ur forskning och i rena sanningar delar jag med mig av alla de erfarenheter jag skaffat under ett brokigt yrkesliv inom restaurang, IT, Media och inte minst författarskapet. Föreläsningen om hållbart arbete berör alla, oavsett yrke, ålder och befattning. I en tid då utmattningssyndrom, eller utbrändhet som det heter i folkmun, är största orsaken till långtidssjukskrivning är ämnet mer aktuellt än någonsin. Föreläsningen varar ca 45 minuter, efter finns tid för frågor och självklart möjlighet att köpa ett signerat ex av boken. 

Plats: Fotografiska, Studion
Tid: Måndagen den 16:e oktober

Pris: Föreläsningen är gratis för Fotografiskas medlemmar. Är du inte medlem kan du bli det på www.fotografiska.se

Vi ses där!

Andreas Kjörling,, författare, fotograf och talare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *