Vi ses i Almedalen

Home  >>  Blogg  >>  Vi ses i Almedalen

Vi ses i Almedalen

Tidigt på lördag morgon går bussen från cityterminalen i Stockholm mot Nynäshamn och färjan över till Gotland. Jag är med på resan och kommer vara kvar på Gotland under första halvan av Almedalsveckan. På min agenda står många intressanta seminarier om hållbarhet, HR och mycket mer. Är du där och vill träffa mig så tveka inte att höra av dig. Jag finns tillgänglig främst på telefon 0709464350 alternativt via min facebook. Med mig har jag naturligtvis en hel trave visitkort och böcker (Det är en konst att skita i jobbet) för att marknadsföra mina föreläsningar i hållbart arbete.

Jag hoppas verkligen att vi ses i Visby nästa vecka!

Andreas Kjörling, författare, fotograf och talare på väg till öjn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *