Äntligen höst och jobb!

Home  >>  Blogg  >>  Äntligen höst och jobb!

Äntligen höst och jobb!

On augusti 1, 2018, Posted by , in Blogg, With No Comments

Idag är det den första augusti, men ännu hänger sommarhettan i luften och det är stiltje mest över allt. Tyvärr är det nog många som våndas över kommande arbetsdagar. Lyckligtvis behöver det inte vara så, för med rätt inställning, organisation och ledarskap kan även den tuffaste av arbetsdagar bli till en succé.

Jag föreläser om individuell hållbarhet, det vill säga hur du och dina kollegor ska göra för att orka och orka länge. Hela livet faktiskt! Under det våren pratades det mycket om organisatorisk och psykosocial hälsa, vilket naturligtvis är superviktigt, men vad betyder det egentligen?

Jo det innebär att det finns kontroll på arbetsbelastning, stöd, rätt kommunikation, rätt förutsättningar och inte minst ett ledarskap som när den inte motivationen.

Verkar det krångligt och ouppnåeligt? Inte! Det borde och ska vara en självklarhet i varje företag. Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa just din arbetsplats, genom föreläsningar, utbildning och konsultuppdrag. Skriv till info@cognoscenti.se så berättar jag mer.

Andreas Kjörling, författare & talare som vill att du ska ha den bästa hösten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *