Mina uppdragsgivare under åren

Home  >>  Blogg  >>  Mina uppdragsgivare under åren

Mina uppdragsgivare under åren

Under de sexton år jag varit verksam som skribent, författare, fotograf och talare (ja det är många strängar på lyran) så har uppdragsgivarna varit talrika med en stor bredd i varierande branscher. Här har jag samlat några av de som valt att anlita mig under de senaste åren. Bland dessa återfinna Pernod Ricard, Media 720, Stockholm Stad, Munskänkarna, Stockholmsmässan, Ramböll, Softronic, Den Gyldene Freden och Fotografiska utan inbördes ordning.

Sedan ett halvår tillbaka har jag vidgat min repertoar från vin och mat till att även prata om hållbarhet och hr, något som ligger mer i tiden än någonsin förr. Inte bara av den skrämmande anledning att sjukfrånvaro med relation till arbetsbelastning och psykosocial arbetsmiljö de senaste åren har ökat med skrämmande 70%, utan även av den mer tilltalande tanken på att allt fler företag också förstår att ta hand om och vårda sitt humankapital, det vill säga de som faktiskt jobbar inom företaget eller organisationen i den offentliga verksamheten.

Vill du att jag kommer även till din arbetsplats och föreläser om hur ni kan förbättra både sättet att arbeta på och därmed hälsan och hållbarheten bland personalen? Tveka då inte att skriva till mig på info@cognoscenti.se.

Jag ser fram emot att få göra skillnad på DIN arbetsplats!

Andreas Kjörling, författare, fotograf & talare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *