Praktisk retorik på Stockholms Universitet

Home  >>  Blogg  >>  Praktisk retorik på Stockholms Universitet

Praktisk retorik på Stockholms Universitet

Som ett led i ständig förbättring av mina kunskaper både som författare och föreläsare kommer jag under våren 2018 att parallellt med studier i Labour Relations and Management även att kvällstid läsa två delkurser i Praktisk Retorik. Kurserna som ges av Stockholms Universitet omfattar delkursen Talaren och Talet samt delkursen Situationen och Sammanhanget och omfattar 7,5p vardera.

Även om jag sedan innan läst retorik i privat regi och dessutom gått kurs i presentationsteknik ser jag verkligen fram emot att få finslipa och förbättra alla delar av talets konst.

Utöver det kan jag också utlova flera andra spännande nyheter som jag kommer att dela med mig av inom kort. “Stay tuned”

Andreas Kjörling, författare, fotograf & talare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *