Välkommen tillbaka till jobbet!

Home  >>  Blogg  >>  Välkommen tillbaka till jobbet!

Välkommen tillbaka till jobbet!

On augusti 20, 2018, Posted by , in Blogg, tags , , , , , , With No Comments

Nu är det nog många som har hunnit jobba en vecka och börjar känna de gamla gängorna ännu sitter i, en både lång och varm sommar till trots. Själv sitter jag i min stuga på Södermalm och har tänt ljuset vid kakelugnen. Ute hänger tunga regnmoln och Nick Drake sjunger Three Hours i högtalarna.

Jag har spenderat sommaren i sällskap av Plato, Nietzsche, Sartre och Sokol för att bara nämna några. Mycket läsning har det blivit. Med det tillika inspiration och reflexiva tankar. Jag har även här på sidan lagt till Cognoscentis Värdegrund. Något som inte kan sägas tillräckligt många gånger, inte bara för att det är valtider, utan snarare för att det är budskap som måste, måste, upprepas om och om igen.

Under hösten avser jag att parallellt med driften av Cognoscenti AB studera Sociologi och Idéhistoria via Uppsala Universitet respektive Umeå Universitet. Allt för att varje dag lära mig något nytt och vidga mina vyer mot en än allt längre bort belägen horisont.

Ah, han har de bra den där! tänker du kanske nu. Och ja, det har jag, men jag vill att också du ska ha det bra, riktigt bra. Vill du skapa en förändring till det bättre på din arbetsplats hör du av dig till mig via mail info@cognoscenti.se för en dialog om vad Cognoscenti kan göra för just dig. Kanske är det en inspirerande föreläsning som behövs, kanske är det hjälp med det systematiska arbetsmiljöarbetet eller kanske är det en löpande konsultering som behövs. Vad det än är så hjälper jag dig!

Andreas Kjörling, författare, talare & VD Cognoscenti AB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *