Recension – Managing transitions

Home  >>  Boktips  >>  Recension – Managing transitions

Recension – Managing transitions

On juni 15, 2018, Posted by , in Boktips, tags , , , , , , With No Comments

Recension – Managing transitions. Står du och din organisation inför stora förändringar vill jag varmt rekommendera dig att inte bara läsa utan även aktivt använda boken Managing transistions –  Making the Most of Change (Lifelong Books 2016) skriven av forskarna William Bridges och Susan Bridges. Här ges goda rekommendationer och förklaringar till konstruktivt förändringsarbete varvat med fallstudier.

I slutet av varje kapitel finns dessutom en checklista med frågor och frågeställningar för att boken ska kunna användas aktivt i genom hela förändringsprocessen. I fyra delar behandlar boken problemet, lösningen, den ständiga förändringen samt en slutledning. Den knappt 200 sidor långa boken är lättläst och mycket användbar.

Författaren William Bridges, PhD, är en av de mest refererade författarna när det kommer till förändringsarbete och är känd som författare, talare och konsult världen över. Susan Bridges är även hon ett känt namn bland konsulter. Hon är VD för William Bridges Associates och har lång erfarenhet av förändringsarbete.

Andreas Kjörling, författare & talare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *